Новини

"Kanarata Пулс и тежести" - най-голямата фитнес зала в Трявна и региона, отваря врати на 15.11.2020г. !

07.11.2020

Церемонията по официалното откриване ще се състои на 15.11.2020година, от 10:00часа във фитнес център "Kanarata Пулс и тежести".

Най-модерната и нова фитнес зала стартира работата си много скоро. За всички любители на спорта, тя се намира на ул. "П.Р.Славейков" 87, в същата сграда, в която се намира и "Petrov Apartment Tryavna". В непосредствена близост е и спортен комплекс "Ангел Кънчев".

За най-люпобитните, фирмата има за цел да предостави широк кръг от дейности на своите посетители. Фитнес залата разполага с 400кв. метра площ, 60 нови професионални уреди със свободни тежести или кабел и 15 професионални кардио машини; зала за групови тренировки като аеробика, йога, бокс, ММА; СПА - център, протеинов бар. Също така ще бъдат предлагани и различни спортни дейности на октрито като планинско колоездене с маршрути, конна езда в планината, курсове по оцеляване, каяк, планеризъм, мото спортове. Предлагат се и допълнителни услуги - професионален личен треньор, изготвяне на индивидуални тренировъчни програми и хранителни режими.

Специално зa посетителите на "Petrov Apartment Tryavna" - всички гости могат да се възползват от безплатно ползване на фитнес центъра, включено към пакетните нощувки !!!

Още новини